Tessin D Ä Allé 36 – 4 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Radhus Tessin D Ä Allé 36

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 103 m²
  • Byggår: 1989

Äntligen ett radhus till salu i Haga i ett av områdets bästa lägen! Här på Tessin D Ä Allé 36 kombineras fördelarna med att bo i hus med bekvämligheterna av att tillhöra en bostadsrättförening med stabil ekonomi, mycket låg belåning per kvadratmeter (952kr/m²) och låga månadsavgifter. Här bor ni för att verkligen trivas med trevliga kvarter, fin sammanhållning mellan grannar och en familjär känsla. Bo i ett idyllisk radhus i två plan med naturen ända in på knuten och en fantastisk vy över omkringliggande ängar, åkermark och en kort promenad till Mälaren och föreningens egna badstrand med brygga, bastuflotte och möjlighet till båtplats.

Boendet erbjuder två altaner i olika väderstreck för att fånga in dagens alla soltimmar. Den ena altanen, på boendets framsida, äter ni gärna frukost i morgonsol för att sedan runda av dagen i kvällssol på baksidan med den vackra utsikten. Tack vare husets gavelläge sträcker sig tomten även längst med boendets långsida där man t.ex. kan ha egna planteringar.

Kliv in i den välkomnande hallen med gott om plats för avhängning. Direkt till vänster finns det underbara köket i ljus lantlig stil med tillhörande stort praktiskt skafferi vilket gör detta kök till en dröm för den mat-och bakintresserade. Köket rymmer också matplats intill fönster mot radhusets framsida. Vidare finns rymligt och ljust vardagsrum som rymmer både soffa och stort matbord och har utgång till den soliga uteplatsen på baksidan. På nedervåningen finns även ett badrum med och tvättmöjligheter. På övervåningen finns 3 sovrum i varierande storlekar, en klädkammare och badrum med badkar.

I Haga bor ni med ett fantastiskt läge med mycket vackra omgivningar och direkt närhet till Mälaren. Trots sitt natursköna läge är det endast 5 minuters bilresa till Enköpings centrum, eller varför inte ta gång-och cykelvägen som tar ca 15 minuter?

Kontakta ansvarig mäklare för att få veta mer och boka en visning av detta fina radhus!

Karta för Tessin D Ä Allé 36

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-haga-enkopings-kommun-tessin-d-a-alle-36-21334459

Avstånd till vatten: 450

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74593

Lämna en kommentar