Tegnérgatan 5A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tegnérgatan 5A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 67 m²
  • Byggår: 1945

Luthagens drömmigaste 2:a med eldstad och balkong har nu landat ute på marknaden.

Här har ni chansen att förvärva en mycket tilltalande bostad som totalrenoverades 2020 och erbjuder en harmonisk färgskala med högkvalitativa materialval. Detta boende genomsyras av hög standard, vackra trägolv och ett modernt kök. Bostadens 67 kvm smälter samman fint med det naturliga ljusinsläppet som fyller alla rummen med en ljuvlig känsla. Kök och vardagsrum erbjuder goda sällskapsytor för vänner och familj att samlas. Kökets snygga design kommer locka ut er inre Gordon Ramsay och detta kök kan bli platsen där många skratt och minnen skapas. Utöver de generösa sällskapsytorna finner ni ett rymligt sovrum med god förvaring, ett helkaklat badrum med vattenfallsdusch samt en praktisk hall.

Till lägenheten tillhör två källarförråd.

Som boende i Brf Rotegårdarna har ni även tillgång till den gröna trädgården med gemensamma möbler. Perfekt samlingspunkt för större sällskap att samlas för en härlig eftermiddag i solen.

I Luthagen bor ni med närhet till allt vad Uppsala har att erbjuda. Här bor ni nära livsmedelsbutiker och ett brett restaurangutbud. Dessutom finns gågatan endast en kortare promenad bort längs Fyrisån. Det är även nära till både Ekonomikum, grönskande parker samt ett flertal nationer. Här bor ni nära hela Uppsalas puls men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Detta är ett strålande läge även för pendlaren oavsett om du pendlar med bil, cykel eller åker kommunalt.

Karta för Tegnérgatan 5A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-tegnergatan-5a-21328622

Avstånd till vatten: 150

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75226

Lämna en kommentar