Tegnérgatan 40 B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tegnérgatan 40 B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 60,5 m²
  • Byggår: 1947

Välkommen till denna rymliga 40-talslägenhet med tilltalande planlösning och ett fint läge på Tegnérgatan. Lägenheten är belägen två trappor upp och har en genomgående planlösning med utsikt mot grönska. Tack vare sitt höga läge i huset och fönsterpartier i två olika väderstreck får du även ett fantastiskt ljusinsläpp under hela dagen. I lägenheten finner du trevliga detaljer så som parkettgolv, högt i tak, fönsterbrädor i marmor, dubbeldörrar med spegelglas och äldre välbevarad köksinredning.

Lägenheten ger dig ett mycket rymligt kök med härligt ljusinsläpp genom två fönster och plats för större matbord. Här finns mycket förvaring bakom bevarad originalinredning och samtidigt moderniserat med bl a diskmaskin. Ett stort och luftigt vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong i soligt västerläge. Ett sovrum för din dubbelsäng och annan önskad möbel samt ett helkaklat badrum med badkar. Hall med mycket gott förvaringsutrymme i inbyggda garderober med överskåp och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i tre st förråd.

Som boende i HSB 32 Astolf får du direkt tillgång till grönska och bekvämt avstånd till stadskärnan. Föreningen erbjuder boende tillgång till stora öppna gräsytor på innergården med bl a trädgårdsmöbler och odlingslådor, för både avslappnade och lekfulla stunder utomhus tillsammans. För bekvämlighetens skull finns även cykelförråd, övernattningsrum och samlingslokal att nyttja.

Lägenheten ligger mycket bra till i Luthagen med närhet till Ekonomikum och andra campus, studentnationer, flertalet restauranger och livsmedelsbutiker. Lika nära finns härliga park- och grönområden så som Stabbyskogen med elljusspår, Tegnérparken och Ekonomikumparken. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via enkla bussförbindelser, en kort promenad eller cykeltur.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Tegnérgatan 40 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-tegnergatan-40-b-21344284

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75227

Lämna en kommentar