Tegnérgatan 31B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tegnérgatan 31B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 48 m²
  • Byggår: 1946

Välplanerad och ljus tvåa i lugnt läge i Luthagen med balkong mot lummig innergård. Här erbjuds gott om förvaring i fasta garderober i hall, ett renoverat badrum, ett rymligt vardagsrum med parkett i original, sovrum som rymmer en dubbelsäng och har gott om förvaring i tre fasta garderober samt utgång till balkong som har sol fram till sen eftermiddag. Vidare finns ett trevligt kök med gott om skåp som ger bra förvaring samt en matplats med utsikt över den mysiga gården. 2019 renoverades badrummet som har en fin och lyxig inredning med vita, kaklade väggar och marmorerat klinker på golvet. Här finns också tvättmaskin. Bra förvaringsutrymmen finns i fasta garderober och samt vindsförråd och källarförråd.

Här bor du med utsikt över kvarterets lummiga innergård och tack vare det höga läget kan du njuta av trädkronorna i de lugna omgivningarna. På innergården finns trädgårdsmöbler att nyttja och på sommaren kan du samla dina vänner för en trevlig grillmiddag. Bra avgift där bland annat kabel-Tv och bredband är inkluderat.

PÅ Tegnérgatan 31B bor du i hjärtat av Luthagen där du har närhet till studentlivet, stadskärnan och naturen i Stabbyskogen. Det är lika smidigt att ta cykeln ner på stan som att ta en löptur i naturen.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Karta för Tegnérgatan 31B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-uppsala-kommun-tegnergatan-31b-21339557

Avstånd till vatten: 850

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75226

Lämna en kommentar