Tankens väg 4 – 6 – Håbo kommun

Utgångspris: 4 095 000 kr

Beskrivning av Villa Tankens väg 4

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 145 m²
  • Byggår: 1977

På lugn, barnvänlig återvändsgata finner ni denna 1 & 1/2 plansvilla i genomgående bra skick med b.la fönster bytta -10, nytt tak på garaget -05. Bostaden fördelas över entréplan med stora sociala ytor med ett väl tilltaget vardagsrum med kamin, matrum samt kök och badrum, två sovrum samt tvättstuga med groventré. Från vardagsrum och kök når man ut till den generösa inglasade uterummet som förlänger säsongen.
Övre plan med allrum, två sovrum, badrum med dusch, wc samt bastu. Utvändigt finns det växthus, altan på båda framsida och baksida samt under tak, allt för att följa solens strålar. På tomten finns det röda vinbär, rabarber och två äppelträd. Garage med fjärrstyrd port och klinker på golvet. Markiser över altan på baksidan.

Som boende på Tankens väg har man enbart någon minuts promenad till Futurumskolan (F-9) och det uppskattade Vibyspåret med elljusspår, utegym och frisbeegolfbana i närheten.
Goda bussförbindelser mot Bålsta centrum samt stationen med både pendel- och regionaltåg. Dessutom bussförbindelser vidare mot Arlanda och Uppsala.

För frågor om bostaden, visning eller Håbo som kommun vänligen kontakta ansvarig mäklare Frida Evstedt.

Karta för Tankens väg 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-balsta-prastangen-habo-kommun-tankens-vag-4-21330059

Avstånd till vatten: 1800

  • Håbo kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74638

Lämna en kommentar