Tallsvärmargatan 4 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 4 695 000 kr

Beskrivning av Villa Tallsvärmargatan 4

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 184 m²
  • Byggår: 1991

Upptäck drömhemmet du alltid önskat dig i det eftertraktade området Gånsta i Enköping! Detta imponerande enplanshus kombinerar bekvämlighet, utrymme och stil på ett sätt som kommer att förtrolla dig från första stund.

Beläget på en plan tomt med välskött gräsmatta och vackra fruktträd, bjuder detta hem in till avkopplande stunder utomhus. Den breda uppfarten ger gott om plats för flera fordon, vilket gör det bekvämt för både dig och dina gäster.

Tomten är insynsskyddad med en allmänning bakom, vilket ger en känsla av lugn och ro samt extra integritet. Här kan du njuta av din privata oas utan att kompromissa med bekvämligheten att bo nära samhällets bekvämligheter.

Stig in i detta välkomnande hem och låt dig omslutas av dess generösa utrymmen. Med fyra rymliga sovrum och två badrum finns gott om plats för hela familjen att trivas. De ljusa och luftiga rummen skapar en harmonisk atmosfär som får dig att känna dig hemma direkt.

Burspråken från både köket och vardagsrummet tillför inte bara karaktär till husets exteriör, utan ger också extra ljusinsläpp och en trevlig utsikt över trädgården. I vardagsrummet finner ni en härlig eldstad.

Gånsta är ett område som kännetecknas av sin charmiga atmosfär och närhet till natur och samhällets bekvämligheter. Vackra grönområden, lekplatser och närhet till skolor, affärer och kommunikationer.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska enplanshus i ett av Enköpings mest populära områden! Kontakta oss idag!

Karta för Tallsvärmargatan 4

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-gansta-enkopings-kommun-tallsvarmargatan-4-21327132

Avstånd till vatten: 1400

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74944

Lämna en kommentar