Tallrisvägen 5 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 695 000 kr

Beskrivning av Villa Tallrisvägen 5

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 57 m²
  • Byggår: 1964

Välkommen till Tallrisvägen 5, en lugnt belägen fastighet om hela 1483 kvm i de äldre delarna av Skölsta. Här finns i dagsläge en mindre villa med källare i sutteräng, separat garage med indragen el och vidbyggt förråd samt gäststuga.
Den väl tilltagna tomten i kombination med ett svårslaget läge gör detta till möjligheternas fastighet för den som önskar skapa sitt eget drömboende.
Fråga gärna ansvarig mäklare om gällande detalplan.

Husets entréplan består av hall med ingång till vardagsrum, ett äldre men funktionellt kök med matplats för 4-6 personer, badrum med våtrumsmatta, våtrumstapet och duschkabin samt ett rejält sovrum.
Källare/sutterängvåning består av gillestuga, tvättstuga, matkällare och förråd.

Skölsta är ett expansivt område med lantligt lugn, endast några minuter från Gränbystaden med all tänkbar handel. Från Skölsta tar du dig smidigt till city via bil, buss eller fina cykelvägar. Är du pendlare, tar du dig enkelt till den norra avfarten av E4:an och väg 288 på bara några minuter. Stadsbussarna trafikerar Uppsala Centralstation och Skölsta från ca kl 06 – 22 vardagar och något färre tider under helger. I Skölsta finns en förskola och en ny kommunal förskola vilken är tänkt att öppna 2024. I närbelägna Årsta finns ett flertal förskolor och grundskola.

Välkommen hem till Skölsta!

Karta för Tallrisvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-skolsta-uppsala-kommun-tallrisvagen-5-21327147

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75474

Lämna en kommentar