Tallbacksvägen 20 – 2 – Enköpings kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Tallbacksvägen 20

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 51,5 m²
  • Byggår: 1952

Bo naturnära och ostört i populär Fannna med ett stenkast till Enköpings golfbana i ett perfekt läge för dig som ha närhet till stadskärnan men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära bostadsområde.

Kliv in i hall som fungerar som ett nav och når samtliga av lägenhetens rum. Direkt till vänster finns ett jättefint och komplett kök med ljusa väggar och fint klinkergolv, med matplats intill fönster mot föreningens innergård. Köket har gott om förvaring bakom vita profilerade skåpluckor och lådor. Ovan den trevliga bänkskivan finns en helkaklad vägg med fina detaljer vilket ger ett modernt intryck. Här finns integrerad maskinell utrustning i rostfritt i form av: diskmaskin, induktionshäll, spisfläkt, micro, ugn & kombinerad kyl/frys. Vardagsrummet är rymligt och ljust och leder dig ut till den soliga balkongen med plats för möblemang. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och tack vare ett frostat fönster ges ett naturligt ljusinsläpp, här finns duschhörna, handfat, spegelskåp och wc. Vidare finner ni ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och övrigt möblemang.

Föreningen har en innergård som lämpar sig bra för sociala sammanhang en trevlig sommarkväll. Bli en del av välmående och välskött bostadsrättsförening som bl.a. erbjuder sina medlemmar en grönskande innergård med sittplatser, murad grillplats och lekplats för de yngre.

Karta för Tallbacksvägen 20

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-fanna-enkopings-kommun-tallbacksvagen-20-21334453

Avstånd till vatten: 1200

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74942

Lämna en kommentar