Tallbacken 2 – 5 – Älvkarleby kommun

Utgångspris: 2 600 000 kr

Beskrivning av Villa Tallbacken 2

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 154 m²
  • Byggår: 1937

Välkommen till detta charmiga och tillbyggda 30-talshus beläget i ett lugnt och fritt område, samtidigt som det är nära till både butiker och skola. Här finner du en bostad med fräscha trägolv och spegeldörrar som ger en genuin känsla av historia. Detta kombineras på ett fantastiskt sätt med moderna bekvämligheter såsom ett effektivt värmesystem med luftvärmepump och braskamin.

På den stora tomten finns också ett rejält uthus som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Dessutom kan du glädjas åt det ljusta läget och den välskötta trädgårdstomten som ger dig möjlighet att njuta utomhus såväl som inomhus. Slå dig ner på den mysiga altanen med gamla spröjsade fönster och avnjut sommarkvällarna i lugn och ro.

Inomhus erbjuds generösa utrymmen, med ett matrum där du kan umgås och trivas. Här finns även en tvättstuga med groventré samt ett kaklat duschutrymme för bekvämlighetens skull. Förskolan ligger inom gångavstånd, vilket är perfekt för barnfamiljen.

Denna välbevarade och omsorgsfullt renoverade villa på 140 kvadratmeter är verkligen något utöver det vanliga. Ta chansen att bli ägare till detta fantastiska hem, beläget på Tallbacken 2 i Älvkarleby. Vid huset finns ängsmark som kan säljas av vid intresse för kommande byggnation eller för eget bruk och behålla den fina utsikten! Ett skogsskifte och fårhage med träd finns som enskilda skiften en bit från huset.

Karta för Tallbacken 2

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-alvkarleby-alvkarleby-kommun-tallbacken-2-21340555

Avstånd till vatten: 900

  • Älvkarleby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81470

Lämna en kommentar