Syrenvägen 5 – 5 – Tierps kommun

Utgångspris: 3 150 000 kr

Beskrivning av Villa Syrenvägen 5

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 135 m²
  • Byggår: 1963

Trevligt villaområde mitt i centrala Tierp med närhet till det mesta du kan behöva i dina dagliga rutiner. Några minuters promenad till resecentrum, vilket gör det enkelt att ta sig i alla färdriktningar med buss och tåg.
Säker skolväg med endast en kort promenad till både Aspenskolan F-9 och Högbergsskolan. Fantastiskt inomhusbad några hundra meter från huset. Dessutom finns flertalet välsorterade livsmedelsaffärer inom bekvämt avstånd.

Här bor du bekvämt och enkelt med minimalt underhåll då fasaden är av tegel, 3-glasfönster med aluminium profil och tak med betongpannor från 2015.
Det som gör att detta boende sticker ut mer än många andra är att ett etage ned från vardagsrummet finner du husets pärla, nämligen en vinterbonad inglasad altan på ca 40 kvm. Bästa vinterkvalitet på glaspartierna, isolerade väggar och vattenburna element och den värmande kakelkaminen gör att detta rum kan du med fördel användas året om. För bästa bekvämlighet finns ett pentry med indraget vatten. På sommaren öppnar du upp glaspartierna så har du ytterligare 40 kvm insynsskyddat tralldäcket att röra dig på.
Här får alla rum och du kan med lätthet samla både släkt och vänner.

Fiber finns!

Karta för Syrenvägen 5

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-tierp-tierps-kommun-syrenvagen-5-21354877

Avstånd till vatten: 1500

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81538

Lämna en kommentar