Swedenborgsgatan 30 A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Swedenborgsgatan 30 A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 48 m²
  • Byggår: 1944

Nu finns chansen att förvärva denna trivsamma 2:a i gemytliga Svartbäcken! Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och gott om ljusinsläpp från två håll. Lägenheten är bekvämt belägen en halvtrappa upp i huset och den praktiska planlösningen fördelar sig på ett trevligt kök med plats för mindre matbord samt vardagsrum med utgång till balkongen med fri utsikt mot föreningens grönskande innergård. I sovrummet ryms en större säng och förvaring i tillhörande garderob. Ytterligare förvaring finns i hallen samt även i två tillhörande källarförråd. Badrummet har delvis kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme!

Välskött förening med många av de större renoveringarna utförda. I källaren finns en gemensam träningslokal som medlemmarna får nyttja mot en mindre månadsavgift. Här finns skivstänger, hantlar, cablecross, step-maskin, träningscykel samt andra redskap. I källaren finns även tvättstugan med torkrum samt en relaxavdelning med bastu som även den kan nyttjas mot en mindre avgift. Föreningens lån/kvm uppgår till 5 428 kr.

Svartbäcken är en av Uppsalas populäraste stadsdelar, nära både centrum och grönska och motion i Röboområdet. Här bor du granne med Fyrishov som erbjuder träning bl.a. i form av simning och Friskis & Svettis. Vackra promenadstråk längs med Fyrisån som i höjd med Tunabackars koloniområde även erbjuder badplats med brygga och dusch, perfekt för varma sommardagar! För dig som gillar motion finns fina motionsspår bort till Gamla Uppsala Högar som även har utegym vid Röbo. I det direkta närområdet finns närservice som konditori/bageri, välsorterad ICA-butik, och flertalet restauranger. Täta bussförbindelser till city!

Snabbt tillträde är möjligt! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Karta för Swedenborgsgatan 30 A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-svartbacken-uppsala-kommun-swedenborgsgatan-30-a-21343955

Avstånd till vatten: 450

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar