Svarvaregatan 2C – 1 – Östhammars kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svarvaregatan 2C

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 30 m²
  • Byggår: 1915

Nu har vi på HusmanHagberg nöjet att få presentera denna unika 1,5:a med funktion som en tvåa i charmiga kvarter i Östhammar! Detta stilrena boende präglas av väldisponerade ytor, smakfulla materialval och vackra spröjsade fönster med ett fint ljusinsläpp. Här har ni även tillgång till en gemensam uteplats tillsammans med grannen med utsikt över takåsarna. Ett perfekt boende för dig som ställer lite extra höga krav på boendekvalitén.

Här möts ni av en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter som leder er vidare till det luftiga vardagsrummet. Vardagsrummet går i sobra toner och erbjuder gott om plats för möblemang efter önskemål. I öppen lösning mot vardagsrummet så finner ni det stilrena och fräscha köket med gott om plats för matlagningskreativitét och med utrymme för matplats. Slutligen så finner ni även ett mysigt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med dusch.

Ni har även tillgång till ett externt förråd för ytterligare förvaringsmöjligheter.

Här bor ni i Östhammars centrala kvarter med närhet till allt som staden har att erbjuda. På ett behagligt promenadavstånd når ni det vackra sjötorget med dess restaurangutbud, gågatan med dess vackra bebyggelser samt Östhammars busstation för dig som önskar pendla till närliggande orter. Här har ni även närhet till vackra promenadstråk längs sjön. Passa på att njuta av stadens lugna och behagliga atmosfär!

Denna bostad upplevs bäst på plats. Varmt välkomna på visning!

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Karta för Svarvaregatan 2C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-osthammar-osthammars-kommun-svarvaregatan-2c-21352117

Avstånd till vatten: 250

  • Östhammars kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74231

Lämna en kommentar