Svartbäcksgatan 98A – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svartbäcksgatan 98A

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 64,5 m²
  • Byggår: 1948

Öppen spis // Fiskbensparkett // 40-tals charm // Balkong i bästa solläge // Låg avgift

Välkomna att trivas här på Svartbäcksgatan 98A. Nu ges tillfället att förvärva en av de omåttligt populära tvåorna längst med Svartbäcksgatan om 64,5 kvm. Sällan kommer dessa större tvåor ut till försäljning, det är därför av största vikt att ni anmäler ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Direkt när ni kommer in i bostaden möts ni av en ljus och läcker hall med bevarade originaldetaljer. Samtidigt har ni ett praktiskt klinkergolv och stilrena tapeter på väggarna som bjuder in till en härlig känsla i bostaden. Vidare finner ni köket som likt resterande del av lägenheten går i ljust tema. Här har ni ett fullutrustat kök med god yta för matgrupp och plats för att låta matlagningskreativiteten flöda. Sovrummet är stort, här kan ni ha en rejäl dubbelsäng samt tillhörande möblemang. I dagsläget har ni en fin garderobsvägg. Vardagsrummet är generöst och enkelt att möblera. Här ryms matgrupp, soffgrupp och även ett skrivbord vid fönster. Utgång till balkong i bästa solläge. Vintertid kommer ni kunna njuta av den öppna spisen som är fungerande. Badrummet är sedan tidigare stamrenoverat och fräscht. Badrummet är rustat med tvättmaskin.

I denna lägenhet har ni 40-tals charmen när den är som bäst i en välmående förening med flertalet stora renoveringar utförda. En del av dessa är: fasad & balkong renovering, stambyte, elrenovering, fönsterrenovering.

Svartbäcken är ett område som många Uppsalabor gillar oavsett årstid. Området är vackert och det är härligt att följa årstiderna i denna del av Uppsala. Oavsett tid på året så finns det alltid något som gör att det känns mycket hemtrevligt och mysigt att vara i detta trygga och stadsnära kvarter. Från bostaden har ni närhet till allt ni kan tänkas behöva, mataffärer, kvarterskrogar, Fyrishov med aktivitetshallar och Röbo med Uppsalas bästa motionsspår. Det går även lätt att cykla genom villakvarteren och ni kan snabbt ta er till centralen. Nära föreningens port finns även busshållplats där ni kan välja mellan flera olika bussar, både gul och grön linje stannar här. Avgångarna är frekventa.

Många som bosätter sig i området väljer att byta upp eller ned sig i samma kvarter. Här kommer ni att trivas från dag ett.

Välkomna på visning!

Karta för Svartbäcksgatan 98A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-svartbacken-uppsala-kommun-svartbacksgatan-98a-21360211

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar