Svartbäcksgatan 78 B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svartbäcksgatan 78 B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59,5 m²
  • Byggår: 1944

Högst upp på gavel finner ni denna välplanerade 2:a där inget utrymme känns för litet. Uppdaterat kök med all utrustning du kan tänkas behöva och matplats för minst fyra personer. Vardagsrummet är väl tilltaget med plats för rejäl soffgrupp, matsalsbord samt ytterligare möblemang. Sovrummet är rymligt med god klädförvaring och ger plats åt dubbelsäng samt annat möblemang. Våtutrymmet är helkaklat med tätskikt från stamrenoveringen år 2008 och utrustat med bl a öppningsbart fönster och badkar.

Man spenderar gärna mycket tid på den egna balkongen som vetter i sydväst. Här ryms ett skönt möblemang och egna planteringar. Njut av dagens bästa soltimmar samtidigt som ni njuter av lugnet från den grönskande innergården.

Välmående bostadsrättsförening med låg belåning, det mesta inkluderat i avgiften och inga större kommande renoveringar. Föreningen präglas av sin grönskande fina gård som ligger helt skyddad i perfekt solläge. Det är enkelt att få parkeringsplatser och dessutom till låg kostnad, bostaden har två externa förråd om ca 5,5 kvm, gemensam tvättstuga med torkrum och invändig cykelförvaring.

Bo i omtyckta Svartbäcken, ett område angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden, motionsspår i Röbo och fint kolonistugeområde. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, det är även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Karta för Svartbäcksgatan 78 B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-svartbacken-uppsala-kommun-svartbacksgatan-78-b-21333901

Avstånd till vatten: 300

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar