Svartbäcksgatan 42E – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 4 690 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svartbäcksgatan 42E

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 96 m²
  • Byggår: 2017

Fantastisk takvåning om 96 kvm på en attraktiv adress i Uppsalas centrala delar som är belägen på fjärde och högsta våningen i huset. Lägenheten har stora fönsterpartier som släpper in ljuset och det är ren njutning att blicka ut mot Fyrisån från rymliga inglasade balkongen.

Boarean fördelar sig på en hall med klinkergolv, ljust och luftigt vardagsrum som rymmer plats för stor soffgrupp. I öppen planlösning finner vi köket som med matplats invid fönsterparti. Från kök/vardagsrum finns utgången till den härliga balkong i väster som har ett mycket bra läge – fritt från insyn! Vidare erbjuder lägenheten 3 sovrum i varierande storlekar och två helkaklade duschrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Här möts du av en tidlös design med kvalité och färgval i neutrala toner och genomgående vitpigmenterat parkettgolv.

Brf Metropolen erbjuder inte bara exklusiva lägenheter utan här bor du med faciliteter för att göra livet så enkelt som möjligt för de boende såsom garage i källarplan där du kan ta hissen direkt upp till ditt våningsplan. Grönskande innergård med lekytor och grillplats.

Här bor du med ett centralt läge där du på några minuter når du allt som Uppsala city har att erbjuda, allt ifrån nöjesliv och shopping till sköna promenader längs Fyrisån. I närheten finns flera mysiga restauranger med uteserveringar, fina parker och service med välsorterade Luthagens Livs och Apotek. I närområdet finns också flertalet skolor och förskolor.

Karta för Svartbäcksgatan 42E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-svartbacken-uppsala-kommun-svartbacksgatan-42e-21193876

Avstånd till vatten: 50

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75332

Lämna en kommentar