Svartbäcksgatan 18B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svartbäcksgatan 18B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53,3 m²
  • Byggår: 1986

För er som söker ett centralt boende med stil så har ni nu funnit det på Svartbäcksgatan 18B. Här finner ni nu denna ljusa och rymliga 2:a med inglasad uteplats!

I dessa historiska kvarter har ni nu chansen att förvärva detta hemtrevliga och stilrena boende med ett härligt ljusflöde. Bostadens 53,3 kvm fördelar sig fint med en stor och välkomnande hall med flertalet garderober. Ett stilrent kök med vit köksinredning här kan ni utforska era matkunskaper och varför inte duka upp helgens goda brunch ute på uteplatsen? Generösa sällskapsytor finner ni i vardagsrummet där ni kan samla nära och kära på trevliga tillställningar. Dessutom erbjuder detta boende ett rymligt sovrum och ett fräscht badrum med dusch och tvättmaskin. I sin helhet är detta ett toppenboende för den som vill bo centralt utan att kompromissa med bekvämligheterna!

Här bor ni i centrala Uppsala med allt ni kan önska runt husknuten. I närheten finns tillgång till flera av stadens mysiga caféer och härliga restauranger. Tio minuter bort ligger Centralstationen för den som pendlar till annan ort. Intill huset har ni det trevliga årummet med flertalet bryggor och härliga promenadstråk.

Karta för Svartbäcksgatan 18B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-centrum-uppsala-kommun-svartbacksgatan-18b-21347755

Avstånd till vatten: 50

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75332

Lämna en kommentar