Svartbäcksgatan 110C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 300 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svartbäcksgatan 110C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 58,5 m²
  • Byggår: 1999

** Säljs till Fast pris! Den som först lägger det begärda priset får köpa bostaden och först till kvarn som gäller! **
Kontakta ansvarige mäklare för att boka tid.

Välkommen till din framtida oas i Svartbäcken! Denna underbara 2:a på bottenplan bjuder in dig till en värld av lugn och avkoppling, med inte bara en, utan två privata uteplatser där du kan njuta av solen och friska luften närhelst du önskar.

Stig in i denna harmoniska bostad och låt dig omfamnas av dess fräscha atmosfär och vackra färger som genomsyrar varje rum. Här finns allt du behöver för att trivas och känna dig hemma, från det välutrustade köket till det rymliga vardagsrummet som bjuder in till avkoppling och umgänge.

Svartbäcken är ett omtyckt område inpå stadskärnan men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bla matbutiker, blomsterhandel och konditori. Fyrisån finner ni endast ca 700 meter från bostaden vilket bjuder på fina promenadstråk att promenera längst med ån. Söderut finns det både badbryggor och beachvollybollplan som bjuder in till sköna sommardagar. Det är inte ovanligt att man ser några äventyrare som även tar ett kallbad under vintern. Till city tar ni er enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

Karta för Svartbäcksgatan 110C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-tuna-backar-uppsala-kommun-svartbacksgatan-110c-21359643

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar