Svartbäcksgatan 101 C – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 150 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Svartbäcksgatan 101 C

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 50,5 m²
  • Byggår: 1944

Välkommen till denna ljusa och hemtrevliga tvåa i city- och naturnära Svartbäcken! Lägenheten präglas av ett genomgående ljus och charmigt intryck med mycket detaljer bevarat från husets ursprungliga 40-tal.
Här får du genomgående fina trä- och parkettgolv, förvaring bakom inbyggda original garderober med överskåp och ljusa, målade väggar.
Planlösningen fördelar sig på en hall med förvaring och avhängning, ett helkaklat badrum med dusch, ett renoverat kök med väl tilltagen matplats, ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett luftigt vardagsrum som rymmer både soff- och matgrupp. Balkongen ligger i söderläge med utsikt mot föreningens gröna innergård.

I föreningen finns tvättstuga, torkrum och cykelförråd i varje huskropp, barnvagnsförråd på gården, samlingslokal, hobbyrum i varje huskropp och bastu. HSB Förening med låg kvadratmeterskuld.

Allt som önskas finns inom räckhåll. Svartbäcken erbjuder närhet till såväl stadskärnan som vackra naturområden. I den direkta omgivningen finns Fyrishov sportanläggning, restauranger och mataffär. Vackra promenadsträckor kring Fyrisån och Naturområdet Röbo med springspår och utegym finns inom kort avstånd.
Med en cykeltur på endast några minuter är ni framme vid stadskärnan, Ekonomikum och universitetsområdena.
Smidig anslutning till E4:an.

Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i och som är väl värd att upplevas på plats. Flexibelt tillträde. Välkommen på visning!

Karta för Svartbäcksgatan 101 C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-svartbacken-uppsala-kommun-svartbacksgatan-101-c-21358172

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75335

Lämna en kommentar