Svanboms väg 13 – 3 – Tierps kommun

Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Villa Svanboms väg 13

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 96 m²
  • Byggår: 1975

Välkommen till denna fantastiska suterrängvilla, belägen i Söderfors mest attraktiva villaområde. Här erbjuds en välplanerad och rymlig bostad på tre rum och kök, plus ett hobbyrum och en gillestuga. Detta hem är perfekt för familjen som söker komfort, funktionalitet och närhet till naturen.

Villan har ett ljust och rymligt vardagsrum med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Köket har goda arbetsytor samt plats för ett matbord, perfekt för både matlagning och sociala tillställningar. Det finns två rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Utöver dessa rum finns ett hobbyrum, idealiskt för hemmakontoret, pyssel eller extra förvaring, och en mysig gillestuga som är perfekt för familjekvällar eller som ett extra sovrum. I källaren finns även bastu, stor matkällare och ett nyrenoverat duschrum.

Exteriört har huset markiser som skyddar mot solen och ger en behaglig temperatur inomhus. En stor balkong löper längs hela långsidan av huset, vilket ger gott om plats för utemöbler och planteringar. Den insynsskyddade tomten gränsar till ett vackert skogsparti, vilket ger en känsla av lugn och ro. Ett rymligt garage med plats för både bil och förvaring kompletterar denna fantastiska bostad.

Villan ligger i ett lugnt och tryggt område med närhet till natur och friluftsliv. Här bor du med bekvämt avstånd till skolor, affärer och andra bekvämligheter.

Varmt Välkommen!

Karta för Svanboms väg 13

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-soderfors-tierps-kommun-svanboms-vag-13-21354603

Avstånd till vatten: 650

  • Tierps kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 81575

Lämna en kommentar