Sturegatan 16A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 695 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Sturegatan 16A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 27 m²
  • Byggår: 1942

Välkommen till denna mycket ljusa och välplanerade etta med sovalkov, perfekt belägen i Luthagen!
Lägenheten har genomgående fina ytskikt och nyligen behandlad originalparkett. Här erbjuds du bl a ett stort vardagsrum där du enkel får plats med både soff- och matgrupp och smidigt får undan sängen tack vare den rymliga sovalkoven. Ett charmigt arbetskök och ett badrum med dusch.
Förvaringsmöjligheter finner du i inbyggd garderob och i två tillhörande förråd i källarplan, god plats för förvaringsmöbel finns även i lägenheten.

Stabil bostadsrättsförening i fin och välskött 40-talsfastighet med låg belåning, vilket återspeglar sig på den låga avgiften där bl a kabel-tv och bredband (250 Mbit) ingår. Här har nyligen fönsterna fått ett extra isolerglas och inga ytterligare renoveringar ska ske inom närtid. I föreningen finns en grön och omhändertagen innergård med utemöbler och grillmöjligheter, ett enklare gym i källaren, två tvättstugor, cykelförråd och stort hobbyrum.

Luthagen är ett av Uppsalas populäraste bostadsområden som av många beskrivs som lugnt samtidigt som du har nära till många av Uppsalas bästa restauranger, butiker, nationer och stadens puls. Lägenheten ligger ypperligt, med ett stenkast till Ekonomikum och andra universitetsinstitut och med direkt närhet till vackra grönskande parker. Ca 300 m till välbesökt livsmedelsbutik samt apotek mm. För den som söker lugnet i naturen finns närbelägna Stabbyskogen med motions- och skidspår.

Utmärkt boende för såväl studenten, pendlaren som förstagångsköparen!
Varmt välkommen på visning!

Karta för Sturegatan 16A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-luthagen-uppsala-kommun-sturegatan-16a-21367780

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75223

Lämna en kommentar