Ströbylund Holmtorpet 43 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Ströbylund Holmtorpet 43

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 1929

Välkommen till möjligheten att få leva och bo i ett dragontorp från 1860-talet! Här bor du med hög livskvalité endast några kilometer från Uppsalas centrum.

Torpet byggdes ut 1996 med hall, badrum, tvättstuga och klädkammare. Taket höjdes och en övervåning inreddes. Huset utformades med modern isolering. Vidare moderniseringar har senare utförts och idag har bostaden som året-runt-standard. Husets entréplan har ett charmigt kök med vedspis, trivsamt vardagsrum med kamin, fräscht badrum med kakel och klinker, liten tvättstuga, en rymlig hall samt förråd/klädkammare. En trappa upp finns två sovrum och ett allrum. Eventuell utbyggnadsmöjlighet kan finnas det finns en idéskiss, se info nedan samt ritning. På den stora fina tomten finns dessutom carport/förråd med gästrum samt ytterligare ett fristående förråd. Det finns även fruktträd, vackra syrener, trädgårdsland och ett växthus med bland annat vinranka som ger goda blå druvor!

På den stora tomten om 2596 kvadratmeter finns gott om möjligheter till odling, lek och avkoppling. Här finns också en carport med förrådsutrymmen/gästrum, en byggnad för förråd och ett växthus. Läget i området är avskilt och barnvänligt. Närhet till skolor och förskolor inom några kilometer. Ett naturnära läge där man lätt släpper vardagsstressen. Ca 3 km till Stenhagen med ICA Maxi, vårdcentral, närservice mm samt ca 6 km till centrum, och därmed cykelavstånd!

Vid intresse anmäl dig till visningen. Väl mött!

Karta för Ströbylund Holmtorpet 43

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3,5rum-borje-strobylund-uppsala-kommun-strobylund-holmtorpet-43-21323903

Avstånd till vatten: 4100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75592

Lämna en kommentar