Stövarvägen 1 C – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 395 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stövarvägen 1 C

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 85 m²
  • Byggår: 2003

Välkommen till Stövarvägen 1c! Här bor du i en välplanerad 3a med en härlig uteplats i ett lugnt och omtyckte område!

Bostaden erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt garderober för förvaring. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp, tv och tv-bänk. Från vardagsrummet nås uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. Uteplatsen är delvis insynsskydd och utrustad med markiser.

Vidare erbjuder bostaden ett kök utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt fristående kyl och frys. I köket finns utrymme för matgrupp för 4-6 personer, ytterligare förvaringsmöjligheter i kökets fyra garderober. Vidare finner du bostadens två sovrum. I det större sovrummet får du plats med en större säng och sidobord, garderober samt klädkammare för förvaring. I de andra sovrummet ryms en säng och skrivbord. Detta kan nyttjas som sovrum, gästrum, arbetsrum eller som hobbyrum så som det nyttjats idag. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp samt badkar med dusch. Badrummet är förberett för tvättmaskin.

Bostadsinnehavaren disponerar över ett källarförråd, som enkelt kan nås med hiss ner till källaren.

I HSB Brf 96 Jakthunden bor ni i ett lugnt och omtyckt område i en lagom stor förening där man värnar om trevliga miljöer och en god gemenskap. Många väljer att bo här länge! Gemensamma utrymmen består av tvättstuga, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen tillhandahåller även utemöbler och grill omgiven av fina planteringar.

Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. På Stövarvägen bor ni i hjärtat av Norby med promenadavstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen.

Välkommen att boka dig på visning!

Karta för Stövarvägen 1 C

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-norby-uppsala-kommun-stovarvagen-1-c-21352546

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar