Stormgatan 5 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 995 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stormgatan 5

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 95,4 m²
  • Byggår: 1964

Praktiskt beläget i markplan kliver du in i denna 3,5:a. Här har du två rejäla sovrum plus ett mindre rum, med eget fönster, som kan användas som barnrum eller varför inte som kontor? Här finns även ett stort vardagsrum, ett helkaklat badrum, ett rymligt kök samt i anslutning till det även ett matrum. Från matrummet når du ett stort förråd, eller om du hellre använder det som klädkammare, samt balkongen från vilken det även kan finnas möjlighet att bygga sig en egen uteplats nere på gräset.
Lägenheten har blivit väl omhändertagen av ägaren under de senaste 50 åren – ett tydligt tecken på att det är en bostad att trivas i!

Brf Stormen är en välvårdad förening med engagerad styrelse. Fastigheten är välskött och här finns solpaneler monterat som tillsammans med ett gemensamt elavtal gör att kostnaderna för den boende kan hållas nere. Bredband och kabel-tv ingår dessutom i avgiften!
Bo på vädergatorna, endast 15 minuters promenad ifrån Uppsalas stadskärna med allt vad den kan erbjuda, ca 10 minuters promenadavstånd till Gränby Köpcentrum, pendlarvänligt för både bil- och bussburna, med förskolor och skolor upp till gymnasieålder i närheten och många, fina promenadstråk runt knuten!

Välkommen att boka in dig på visning!

Karta för Stormgatan 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3,5rum-granby-uppsala-kommun-stormgatan-5-21332727

Avstånd till vatten: 2000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75431

Lämna en kommentar