Storgatan 12 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Storgatan 12

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 77,5 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 77.5 kvadratmeter, centralt belägen mitt i hjärtat av Uppsala.
Med en öppen planlösning och en generös balkong som bjuder in till soliga dagar, erbjuder denna lägenhet en perfekt kombination av komfort och praktiskt boende. Belägen på andra våningen i en fastighet med hiss från markplan, ger den en bekväm tillgång till ditt nya hem. Denna bostad har varit med om en omfattande renovering. Där köket, badrummet, golven väggarna sovrummen dörrarna allt är helt nytt av högsta kvalitet. Du kliver in i hallen där du möts av vacker ljus klinkergolv. Till höger har du första sovrummet, när du fortsätter in i bostaden har du nu det nyrenoverade köket på vänstersida med barbord där du även har förvaring för fina vinflaskor. Du möts sedan av ett stort vardagsrum där du har plats för både matbord och soffa. Du har ett helt nyrenoverat badrum. Som till skillnad från ursprunget är nästan dubbelt så stort. Du har sedan ett till rymligt stort sovrum. Hela bostaden har fått ytskikten ny målade, nya lister och dörrar samt ekparket golv genomgående i hela bostaden.

Föreningen skapar en trivsam atmosfär med en innergård som erbjuder sittgrupper, grill möjligheter och en lekplats för de små. Dessutom tillhandahåller de cykel förråd, tvättstuga, hobbyrum och parkeringsplatser för ditt bekvämlighets skull. Med två förråd till lägenheten, både i källaren och matkällaren, finns gott om utrymme för förvaring.

Boendets centrala läge gör det enkelt att utforska allt som Uppsala har att erbjuda, med nära tillgång till stadens bästa shopping, restauranger och kulturella sevärdheter. Med gångavstånd till resecentrum och närhet till universitetets olika institutioner, erbjuder detta hem både en bekväm och praktisk livsstil för såväl arbete som studier. Ta steget in i din nya livsstil och upptäck allt som detta boende har att erbjuda!

Bostaden är tom och efter renovering inte bebodd. Tillträde flexibelt.

Karta för Storgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-hoganas-uppsala-kommun-storgatan-12-21353146

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75331

Lämna en kommentar