Storgatan 12 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.795.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Storgatan 12

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1963

Upptäck denna charmiga 2,5:a belägen i en av de mest eftertraktade delarna av Uppsala, där du erbjuds en unik möjlighet att skapa ditt drömhem.

För dig som önskar sätta din personliga prägel på ditt hem erbjuder denna bostad en fantastisk möjlighet. Lägenheten är i behov av renovering, vilket ger dig chansen att designa interiören efter eget tycke. Dessutom har du möjligheten att omvandla denna rymliga 2,5:a till en praktisk och funktionell trea, vilket gör den idealisk för små familjer eller för dig som behöver ett extra rum för arbete eller hobby. Lägenheten ligger högst upp i huset vilket mindre buller, mer avskildhet och bättre ljusinsläpp. Du kommer även att älska den mysiga och ljusa inglasade balkongen, som är perfekt för avkoppling eller som ett litet extra rum under den varmare delen av året.. Om du någon dag inte orkar gå i trapporna som en del av vardagsmotionen så finns även hiss.

Här bor du mitt i Uppsala och har nära till stadens bästa shopping, restauranger och kulturella sevärdheter. Det är gångavstånd till resecentrum och om du ska studera på universitetet så når du de flesta institutioner via gång eller en kort cykeltur.

Då lägenheten är i behov av renoveringar så är detta den perfekta duken för dig som drömmer om att skapa ett hem som speglar din personliga stil och behov. Missa inte chansen att förvärva en bostad med enorm potential på ett av Uppsalas mest eftertraktade lägen!

Karta för Storgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2,5rum-hoganas-uppsala-kommun-storgatan-12-21273573

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75331

Lämna en kommentar