Storgatan 12 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 245 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Storgatan 12

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 63 m²
  • Byggår: 1963

Välkommen till Storgatan 12 och denna härliga 2:a med inglasad balkong i centralt läge!

Planlösningen fördelar sig på hall, nyrenoverat badrum från 2024 med badkar, stilrent samt fullt utrustat kök med golvvärme, väl tilltaget sovrum med garderobsvägg och vardagsrum med gott om ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna, härifrån nås även bostadens inglasade balkong. Lägenheten ligger en halv trappa upp , mot innergården. I fastigheten finns hiss som tar dig ner till källaren samt en utvändig hiss som tar dig till våning ett.

Föreningen har en trevlig innergård med sittgrupper, grillmöjligheter och lekplats. De erbjuder även cykelförråd, tvättstuga, hobbyrum och parkeringsplatser. Två förråd tillhör lägenheten, ett källarförråd samt ett matkällarförråd.

Höganäs är ett av Uppsalas mest eftertraktade områden, beläget med kort promenadavstånd till Uppsala citys shoppinggator och caféstråk intill årummet. Resecentrum ligger endast 5 min promenad bort och ger ett ypperligt pendlarläge. Vid Vaksalatorg finns en trevlig torghandel och UKK som erbjuder konserter, föreläsningar med mera. Kvarnen, ett populärt köpcentrum som ligger granne med torget erbjuder b.la. Ica Torgkassen som är en välsorterad livsmedelsbutik, systembolag, apotek, restauranger blomsterbutik och frisör. Här bor du med närhet till allt Uppsala har att erbjuda!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Karta för Storgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-hoganas-uppsala-kommun-storgatan-12-21326706

Avstånd till vatten: 500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75331

Lämna en kommentar