Storfamnsvägen 14 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Villa Storfamnsvägen 14

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 111 m²
  • Byggår: 1977

Välkommen till denna rymliga och trevliga enplansvilla med källare och garage, beläget med ett attraktivt läge i centrala Almunge! Entréplan har äldre ytskikt och inrymmer hall, två badrum och tre bra sovrum i olika storlekar samt renoverat kök. Sällskapsdelen består av rymligt vardagsrum med matplats med mysig braskamin samt uteplats med både en öppen och inglasad del. Källarplanet erbjuder en mycket rymlig gillestuga, klädkammare, bastu samt tvättstuga, här finns även utgång till bostadens stora kallförråd.

Inbjudande trädgårdstomt på återvändsgata med grönytor och blandad växtlighet samt baksida med insynsskyddat läge med bergsknalle mot skogsparti.

På Storfamnsvägen 14 bor du med ett barnvänligt läge på återvändsgata med natursköna omgivningar och ”runt knuten” finns det gott om promenad- och cykelvägar samt svamp- och bärskog. Vid vändplanen finns en modern fin lekplats och pulkabacke. Från Almunge erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (25 km och busslinje nr 809 – går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (35 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (70 km) på ca 50 min. Almunge är en levande bygd med nybyggdsvårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Storfamnsvägen 14

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-almunge-uppsala-kommun-storfamnsvagen-14-21342347

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74172

Lämna en kommentar