Stora vägen 30 – 5 – Enköpings kommun

Utgångspris: 2 195 000 kr

Beskrivning av Villa Stora vägen 30

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 68 m²
  • Byggår: 1938

Välkommen till denna charmiga villa byggd med kärlek och omsorg år 1938 i Fjärdhundra. Trädgården omfamnar huset med sin lummiga grönska och stora vackra stenblock på baksidan som skapar en sagolik atmosfär. Du kommer älska att plantera och odla dina egna grönsaker i trädgården, som är perfekt för gröna tummar som vill skapa sin egen sköna oas.

Denna enplansvilla med källare erbjuder ett smakfullt och genomtänkt boende. De vackra parkettgolven och det retro-inspirerade köket ger en touch av nostalgi och hemtrevnad. Den inredda delen av vinden är ett fantastiskt utrymme likaså källarplan. Här finns möjlighet för kreativitet och anpassning efter dina behov – skapa ett gästrum eller ett hemmakontor, låt dina behov bestämma!

Detta hem har inte bara en fantastiskt tomt utan är också energisnålt med bergvärme, vilket gör det både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt. Med en fin grusad uppfart och ett äppelträd vid entrén får du en välkomnande känsla så fort du närmar dig huset.

Området runt huset är fridfullt och lugnt, perfekt för familjer eller den som vill komma bort från stadens stress. Du har gångavstånd till förskola, skola samt buss förbindelser vilket gör det enkelt för familjen att pendla tillsammans. På sidan av tomten finns en allmänning som ger känsla för närheten till naturen och insynsskydd.

Upptäck den gömda pärlan och skapa ditt drömhem här på höjden i det vackra gula huset, välkommen till Villa Berg.
Anmäla ditt intresse för mer information och visning!

Karta för Stora vägen 30

https://www.hemnet.se/bostad/villa-5rum-fjardhundra-enkopings-kommun-stora-vagen-30-21335936

Avstånd till vatten: 4400

  • Enköpings kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74970

Lämna en kommentar