Stolpbacksvägen 6 – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 295 000 kr

Beskrivning av Villa Stolpbacksvägen 6

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 114 m²
  • Byggår: 1969

Välkommen till denna rymliga 1-plansvilla med källare, vidbyggt garage samt lättskött trädgårdstomt som gränsar till allmänning och skogsparti. Entréplan erbjuder hall, wc, badrum och tre sovrum. De sociala delarna består av kök med matplats och rymligt vardagsrum med kakelugn och dörr till den takbeklädda altanen. Källaren är funktionell och inrymmer allrum, rum, förråd, gillestuga med braskamin samt relaxdel med wc, dusch och bastu. Takbeklädd altan och stensatt uteplats i soligt sydvästläge samt vidbyggt garage.

Här bor du med en lättskött trädgårdstomt med gräsytor och vy mot allmänning med rogivande skogsparti. På tomten finns också redskapsförråd och hundgård.

I den natur- och sjörika bruksidyllen Länna finns vackra omgivningar med närhet till badsjöar (med skridskoisar vintertid). Till friluftsområdet Fjällnora är det 6 km. I centrala Länna finns bra servicemöjligheter med förskola, skola (F-åk 3) och minilivs med bensinmack. Det finns också restaurang och goda idrottsmöjligheter med motionsspår, tennisbanor och orienteringsklubb. I området finns gott om barn och det är mycket goda bilkommunikationer till Stockholm (50 min), Arlanda (30 min) och Uppsala (15 min). Buss 809 går vid högtrafik varje halvtimme till Uppsala. I grannorten Almunge finns skola, vårdcentral och golfbana samt bussförbindelser till Arlanda.

Karta för Stolpbacksvägen 6

https://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-lanna-uppsala-kommun-stolpbacksvagen-6-21305236

Avstånd till vatten: 350

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74173

Lämna en kommentar