Stigbergsvägen 4A – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 795 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stigbergsvägen 4A

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 89 m²
  • Byggår: 1959

Välkommen till denna gavellägenhet, belägen på andra av totalt tre våningar, med ett högt och fritt läge. Ett mycket väldisponerat hem för sina kvadratmeter, en originell och genomtänkt planlösning. Fönster i tre väderstreck, vilket ger ett rikligt ljusinsläpp och gör bostaden inbjudande.

En välkomnande entré, kök med ljusgrå inredning och rostfria vitvaror. Ett luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkongen. Lägenheten ett badrum med tvättmaskin och tre avskilda sovrum, vilket ger ett praktiskt boende även för familjen oavsett var i livet de befinner sig.

Husets föreningen Kvartsen ser om sitt hus och har välunderhållna byggnader, det ihop med en låg skuldsättning måste ses som mycket positivt.
Föreningen har både p-platser och garage. Lekplats för de små i anslutning till en mysig uteplats för grillkvällar om sommaren.

Som boende på Stigbergsvägen 4B bor du naturnära i Eriksberg. Vid Västertorg väntar all typ av service som exempelvis mataffärer, restauranger, apotek och vårdcentral. I området finns även förskola och skolor. Hågadalen och Stadsskogen inbjuder till friluftsliv samt härliga motionsspår sommar som vinter.

Välkommen på visning!

Karta för Stigbergsvägen 4A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-eriksberg-uppsala-kommun-stigbergsvagen-4a-21347903

Avstånd till vatten: 2500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75242

Lämna en kommentar