Stenviken 165 – 3 – Heby kommun

Utgångspris: 1 395 000 kr

Beskrivning av Villa Stenviken 165

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 36 m²
  • Byggår: 1982

Varmt välkommen till Stenviken 165, Heby.

Weekend/Fritidsboende i superskick. Naturskönt läge invid en slingrande grusväg och öppna fält. Här bor du avslappnande en bra bit från stadens brus. Slående är det fina skicket på både stugor och trädgård. Trädgården är inhängnad på senare tid på grund av vildsvin.

Storstuga, vardagsrum och kök med matplats samt övervåning med tre sängplatser. Eldstad samt en modern luftvärmepump värmer upp huset gott. Barkök med vedspis och elspis med ugn, matplats och kyl/frys.
Mysig välkomnande veranda med tak möter dig påväg upp till huset.

Den delvis instängslade, stora trädgårdstomten innehåller ett litet garage, vedbod, trädgårdsförråd samt två gäststugor. I den ena äldre gäststugan finns även ett toa/duschrum med elektrisk förbränningstoalett, duschkabin samt handukstork. I den andra lilla gäststugan finns plats för visst möblemang samt säng. Här värmer du det lilla huset med en trevlig braskamin.

Fastigheten säljes besiktigad samt med ansvarsförsäkring för dolda fel. Säljaren är beredd att kvarlämna visst möblemang och övrigt lösöre.

Fastigheten är belägen ca 49 km från Stenhagen Uppsala och ca 8 km från Heby samhälle där du hittar det du behöver för att fylla upp kyl & frys.

Karta för Stenviken 165

https://www.hemnet.se/bostad/villa-3rum-heby-heby-kommun-stenviken-165-20330215

Avstånd till vatten: 750

  • Heby kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74491

Lämna en kommentar