Stentorpsvägen 9 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 095 000 kr

Beskrivning av Villa Stentorpsvägen 9

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 75 m²
  • Byggår: 1971

Varmt välkommen till Stentorpsvägen 9!

Upptäck ditt drömboende för året med enastående potential! Denna fastighet belägen på en högt belägen tomt erbjuder en privat och insynsskyddad miljö med panoramautsikt som sträcker sig så långt ögat kan nå. Med två altaner som fångar både morgon- och kvällssolens skönhet kan du njuta av varje nyans av dagen i fulländad harmoni.

Trädgårdsälskare kommer att jubla över de frodiga fruktträden som pryder den välskötta gräsmattan och den omgivande skogstomten. Den övre våningen lockar med en öppen planlösning som förenar ett rymligt kök, en trivsam matplats och ett mysigt vardagsrum – perfekt för att umgås med familj och vänner. Två eldstäder skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar.

Praktiska bekvämligheter inkluderar en tvättstuga, garage och en verkstad i källaren, vilket ger utrymme för alla dina projekt och förvaringsbehov. Dessutom erbjuder den nedre våningen en gillestuga med angränsande sovrum, perfekt för gäster eller som en mysig tillflyktsort.

7,7 km till Knutby Ica och bussar till Uppsala med infartsparkering. 2,4km till Bladåkers vägskäl för bussar till Uppsala eller Hallstavik. 40km till Uppsala

Badplatser
7km till Måviksbadet (mot Hallstavik)
8km till Hosjön (nära Knutby)

Regionsbussar går vid vägen och det tar ca en timme in till Uppsala med dessa. I Knutby finns dagligvaruhandel, bensinstation och restaurang. I Knutby finns skola som är för åk 0-6 och fritids samt två förskolor. För den fiskeintresserade så har vi Fyrväpplingen endast 7km bort. Ett sportfiskeområde i vildmarksområdet Bennebol. Här erbjuds fiske, boende och konferenser. Sjöar både med Put & Take fiske och sjöar med naturliga fiskbestånd. I Put & Take sjöarna fiske efter regnbåge, öring och bäckröding. I de andra sjöarna fint fiske efter abborre, gädda och gös.
Området är tillgängligt för fiske under hela året.

Varmt välkommen på visning!

Karta för Stentorpsvägen 9

https://www.hemnet.se/bostad/villa-4rum-knutby-uppsala-kommun-stentorpsvagen-9-21345528

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74198

Lämna en kommentar