Stenrösvägen 7 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stenrösvägen 7

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 75,5 m²
  • Byggår: 1989

Marklägenhet med radhuskänsla och tillgång till en stor uteplats med solsäkert läge och gräsytor. En ljus och trevlig bostad med bra storlek på alla rummen och en halvöppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Köket erbjuder plats för större sällskap vid matbordet och vardagsrummet ligger intill med utgång till altanen. Det finns två rymliga sovrum ett helkaklat badrum med dusch samt en klädkammare. Intill huset ligger förrådsbyggnader där det finns ett förråd som tillhör bostaden.

Omtyckt bostadsrättsförening med flera gemensamhetsutrymmen såsom övernattningsrum, samlingslokal, flera tvättstugor mm. I månadsavgiften ingår dessutom bredband! I dagsläget finns lediga p-platser att hyra.

Här bor du med närhet till ett stort handelsområde med all typ av service så som Ica Maxi, Willys, restauranger, bensinstation, Systembolag och vårdcentral, förskolor, skolor och natur i din direkta närhet. Här finner du dessutom aktivitetsfält, flera fotbollsplaner, curlinghall, gym med generösa öppettider och ett rikt idrottsliv. Området har även närhet till Hågadalen-Nåsten naturreservat, västra Uppsalas gröna lunga med chans till löparspår, strövarsträckor och friluftsliv.

Karta för Stenrösvägen 7

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-stenhagen-uppsala-kommun-stenrosvagen-7-21337506

Avstånd till vatten: 3600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75266

Lämna en kommentar