Stenrösvägen 143 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Radhus Stenrösvägen 143

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 1991

Välkommen till detta fina och trivsamma gavelradhus, i bekväm bostadsrättsform, beläget i en lugn och barnvänlig del av Stenhagen.

Radhuset har en trivsam och funktionell planlösning och inrymmer totalt fyra rum och kök, varav tre sovrum i bra storlek. Det finns även två badrum i varsitt plan varav ett med dusch samt tvättmaskin och det andra med badkar. Många fönster ger rikligt ljusinsläpp och du erbjuds bra förvaring i i form av klädkammare och flertalet garderober. På framsidan av huset finns en stensatt uteplats, liten gräsmatta, häck samt vidbyggt förråd. På baksidan finns en altan med skärmtak och spaljé som skyddar mot närmaste granne. Om sommaren omringas huset av föreningens lummiga häck som ger bra insynsskydd och det finns gott om gräsyta på sidan av huset med plats för lek.

Brf Stenröset är en välskött förening med flera gemensamhetsutrymmen såsom cykelförråd, samlings-/festlokal, hobbyrum, gästrum och tvättstugor. Här finns det gott om barn i alla åldrar vilket kan ge många lekkamrater för barnen. På Stenrösvägen bor du med närhet till natur- och friluftsliv med skidspår och fina strövområden. I området finns bl.a. fotbollsplan, skridskois samt skolor och förskolor varav den närmaste är granne till föreningen. Goda servicemöjligheter vid Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi och Willys. Till Uppsala stadskärna tar du enkelt cykeln på välutvecklade cykelvägar på ca 20 minuter. Stadsbussen går ofta och bilfärden är kort om du ska in till city. För dig som bilpendlar så tar du dig direkt ut på riksväg 55.

Karta för Stenrösvägen 143

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-4rum-stenhagen-uppsala-kommun-stenrosvagen-143-21303934

Avstånd till vatten: 3600

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75266

Lämna en kommentar