Stenhagsvägen 71 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 295 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stenhagsvägen 71

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 69 m²
  • Byggår: 1989

Välkommen till en fin och ljus gavellägenhet med stor solig balkong i sydväst med hiss från markplan.

Mycket tilltalande lägenhet som är i ett fint skick med renoverat kök, fina ytskikt och genomgående parkettgolv. Mycket välplanerad lägenhet som präglas av ljus och rymd, stora härliga fönsterpartier, generösa umgängesytor och ett insynsskyddat läge. Från den stora balkongen har du bästa solläge i sydväst. Här kan du njuta av solen under dagen och intill kvällen. Bostaden är belägen i ett av områdets bästa lägen som genomsyras av ett lugnt och lummigt läge.

Bostaden fördelar sig på en rymlig välkomnade hall med ingång till stor klädkammare, rymligt kök med utgång till balkongen, stort vardagsrum och ett generöst sovrum samt ett rymligt badrum.
Uppskattad förening som har en bra ekonomi och installerad bergvärmeanläggning.

På Stenhagsvägen 71 bor du i familjevänliga och expansiva Stenhagen med närhet till både natur och närservice. Stenhagens Köpcentrum erbjuder all service du behöver, allt från livsmedel till apotek. I området finns även skolor, dagis, äldreboende och bibliotek. Goda idrottsmöjligheter via fotbollsplaner och curlinghall. Täta bussförbindelser, 3 busslinjer och bra belysta cykelbanor ner till City gör att det är lätt att ta sig till stan.

Välkommen hem!

Karta för Stenhagsvägen 71

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-stenhagen-uppsala-kommun-stenhagsvagen-71-21314100

Avstånd till vatten: 3200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75260

Lämna en kommentar