Stenbrohultsvägen 109 – 4 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 250 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stenbrohultsvägen 109

  • Antal rum: 4
  • Storlek: 90,4 m²
  • Byggår: 1992

Brf Skogsblomman är en trivsam och stabil seniorförening med gemenskap och bekvämlighet i fokus som riktar sig till dig som är 55+. Här bor du på markplan i en välplanerad och rymlig hörnlägenhet om 4 rok som har en fin inglasad balkong i söderläge med lugn och fin vy mot skogsparti.

Boarean om 90,4 kvm fördelar sig på en rymlig hall, kök med plats för matbord, ljust vardagsrum med plats för stor soffgrupp, inglasad balkong, två sovrum och ett tredje sovrum/matrum, rymligt duschrum med tvättmaskin, separat gäst-wc samt en praktisk klädkammare.

Att bo i brf Skogsblomman är att ha sin lägenhet och rå sig själv – och dessutom ha tillgång till en rik social miljö. I matsalen serveras god middag varje dag. Städning av lägenheten får du varannan vecka och fönsterputsning 2 gånger om året. Dessutom finns det lokaler för olika aktiviteter som gymnastik, line-dance, bordtennis, bibliotek, bastu, bridge, sällskapsspel, vävning, sömnad, snickeri m.m. I föreningen finns det även frisör och fotvård, mycket populärt och bekvämt! Föreningen har en härlig utemiljö med flera sittplatser med möjlighet att grilla, fika och umgås.

För den som gillar skog och natur finns Lunsens naturreservat precis runt knuten. På gångavstånd når du vårdcentral, apotek och närlivsbutik. Välsorterad Ica butik och pizzeria finns i Vilan. Skulle man ledsna på lugnet finns busshållplats i absolut närhet med täta turer in till city!

Detta är en kommande försäljning – Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Karta för Stenbrohultsvägen 109

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-4rum-savja-uppsala-kommun-stenbrohultsvagen-109-21188955

Avstånd till vatten: 1200

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75758

Lämna en kommentar