Stationsgatan 30 – 3 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 400 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stationsgatan 30

  • Antal rum: 3
  • Storlek: 108 m²
  • Byggår: 2016

Nu finns chansen att bo i centrum med Frodeparkens grönskande träd utanför fönstret och endast några steg från pendling och nöjen. Här finner ni en unik och exklusiv lägenhet med oslagbart läge i Uppsala. Detta boende passar er som ställer höga krav och vill ha något alldeles extra! I föreningens byggnader finns bland annat en vårdcentral och ett nyöppnat Actic gym.

Lägenheten som saluförs karaktäriseras av rikligt ljusflöde, fina materialval och luftiga, lättmöblerade rum. Denna mycket rymliga 3:a kan även enkelt göras om till en 4:a. Något som passar den växande familjen eller för dig som önskar ett hemmakontor.

Här finner ni en rymlig hall med praktiskt klinkergolv och förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober, två helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Två trivsamma sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus.

Hjärtat i bostaden är köket, med sin mittpunkt och utformning, och det är här ni kommer att samlas för en trevlig kväll med nära och kära.

Vardagsrummet ligger i en halv öppen planlösning mot köket vilket maximerar sällskapsytorna och ger utrymme för alla att samlas. Med sina stora fönster och två franska balkonger ges detta rum både ljus och rymd. Från köket kan ni ta er ut till bostadens mysiga och lättmöblerade balkong med utsikt över Uppsala. Då balkongen är inglasad så kan detta utrymme nyttjas större delen av året och passar perfekt för härliga kvällar med familj och vänner.

De moderna husen i Uppsala Entré med sin unika arkitektur har ritats av den internationellt uppmärksammade danska arkitektbyrån Swendborg Architects vilken även står bakom Uppsala Konsert &Kongress byggnad.

Perfekt läge för den som pendlar och reser med Arlanda endast 25 minuter bort! Här bor ni på en av Uppsalas absolut bästa adresser med närhet till centrum och dess modernitet. Närområdet har allt ni kan önska i form av grönområden, motionsspår, idrottsplatser, gym, förskola och skolor, kollektivtrafik samt centrala Uppsalas stora utbud av service och nöjen.

Varmt välkomna på visning!

Karta för Stationsgatan 30

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-3rum-centrum-uppsala-kommun-stationsgatan-30-21345399

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75340

Lämna en kommentar