Stagneliusgatan 3 – 5 – Uppsala kommun

Utgångspris: 3 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stagneliusgatan 3

  • Antal rum: 5
  • Storlek: 136 m²
  • Byggår: 1966

Välkommen till en lägenhet i väldigt gott skick i ett av områdets bästa lägen med radhuskänsla! Här bor man med närhet till service, skola och kommunikationer, med naturen utanför fönstret i ett trevligt och gemytligt område.

Här ligger en femma med uthyrningsdel. Möjlighet till uthyrning med separat ingång. I markplan med en stor uteplats som vetter mot föreningens gröna och lugna innergård.
Planlösningen ger dig en praktisk hall med bra förvaring, tre sovrum, ett vardagsrum som öppnats upp till stor sällskapsyta, kök med separat matplats, tre nyrenoverade badrum, tvättavdelning med förvaring, praktisk förvaring i klädkammare och den härliga Bostaden ligger bekvämt i markplan.
Uthyrningsdel med trinettkök, ett rymligt rum och eget badrum som kan finansiera stora delar av boendekostnaden.

Läget ger dig närhet till flertalet mataffärer, promenadstråk i grönområden och ett ypperligt pendlarläge med bra kommunikationer och nära till motorvägen.

Här bor du i en förening där man bland annat erbjuder medlemmarna motionsrum, samlingslokal, hobbyrum, övernattningsrum och bastu. Besök gärna föreningens hemsida: http://www.uppsala.hsb.se/51bellman

I övrigt så finns ett förråd på samma plan i anslutning till lägenheten.

Välkommen hem!

Karta för Stagneliusgatan 3

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-5rum-bellman-uppsala-kommun-stagneliusgatan-3-21352744

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75427

Lämna en kommentar