Stagneliusgatan 11 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 595 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stagneliusgatan 11

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 59 m²
  • Byggår: 1967

Här finner du en ljus lägenhet på våning tre med balkong. Bostaden fördelar sig om ett luftigt och väl tilltaget vardagsrum med goda ytor för umgänge. Kök med bra arbetsytor och matplats. Rymligt sovrum med bra förvaring i inbyggda garderober. Lägenheten har nyligen genomgått en stamrenovering och har helkaklat badrum med golvvärme, dusch, handukstork och kombimaskin. Balkongen ligger insynsskyddat i bra sydost läge. Föreningen tillhandahåller ett källarförråd till lägenheten.

Här bor du i en stor och stabil förening med Riksbyggen som förvaltare. Många stora renoveringar har gjorts och med en alldeles nygjord stamrenovering är det enkelt att förstå att detta är en populär förening. Föreningen har en låg skuldsättning och långt bundna räntor på majoriteten av sina lån. Som medlem ges tillgång till cykelförråd, barnvagnsrum, hobbyrum, gym, tennisbana och tvättstuga.

Som boende i Löten bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med stora grönskande innergårdar. Här ges närhet till grönområden och service vid Heidenstams Torg. Willys och ytterligare service med ett stort utbud finns vid expanderande Gränbystaden. Skola och förskola finns i området och är mycket populära. Stadskärnan kan du ta dig till med en kort promenad om endast 20 minuter alternativt fina cykelbanor. Här finns även goda bussförbindelser med stadsbussar.

Karta för Stagneliusgatan 11

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-loten-uppsala-kommun-stagneliusgatan-11-21319873

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75427

Lämna en kommentar