Stackmolnsvägen 35 – 6 – Uppsala kommun

Utgångspris: 5 495 000 kr

Beskrivning av Villa Stackmolnsvägen 35

  • Antal rum: 6
  • Storlek: 150 m²
  • Byggår: 2022

Välkommen in i detta 2-planshus om 150 kvm fördelar på 6 rum och kök med möjlighet till ytterligare ett rum.

Det här huset rymmer en större barnfamilj och hämtar sin inspiration från funkisarkitekturen. Huset är byggt i modern stil med stora panoramafönster. Även planlösningen är modern med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplanet. Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna och ytterligare fyra generösa sovrum finns på övervåningen.

När du kliver in i det här huset möts du av en rymlig entré med tvättstuga och badrum direkt till höger. Badrummet är inrett med duschhörn, takdusch, kommod och spegelskåp. Fortsätter du in i huset kommer du till den stora samvaroytan om hela 37 kvm – här finns plats för både matplats, soffgrupp och mer därtill. Här kan du samla hela familjen under årets alla högtider och veta att alla får plats. På husets övervåning finns gott om plats för familjens privata liv. Bortsätt från de fyra sovrummen finns där även ett trevligt allrum, en rejäl klädkammare och ett lyxigare badrum.

Tomten är delvis finplanerad med altan, gräsmatta, grusade gångar och en uteplats för fina sommardagar.

I Fullerö får du det bästa av två världar – dels kan du njuta av det lugna villalivet i en naturskön miljö med både grönområden och skogen tätt intill, dels är du aldrig långt ifrån storstadspulsen. Området ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Här finns det du behöver för att få vardagspusslet att gå ihop, som närbutik och bensinstation men även en alldeles nybyggd förskola precis runt knuten. Fullerö har dessutom ett ypperligt pendlarläge, med nära till såväl bra bil- och cykelvägar som tåg- och bussförbindelser till närliggande städer.

Karta för Stackmolnsvägen 35

https://www.hemnet.se/bostad/villa-6rum-fullero-uppsala-kommun-stackmolnsvagen-35-21345116

Avstånd till vatten: 1500

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 74345

Lämna en kommentar