Stabby allé 6D – 7 – Uppsala kommun

Utgångspris: 6 750 000 kr

Beskrivning av Radhus Stabby allé 6D

  • Antal rum: 7
  • Storlek: 160 m²
  • Byggår: 1978

Sällsynt tillfälle att bli ägare till detta utmärkt planerade gavelradhus i två plan om ca 160 kvm i ett av Luthagens/Stabbys mest eftertraktade kvarter. Det här är ett perfekt hem för den växande familjen, med närhet till utmärkta förskolor och skolor i ett tryggt och barnvänligt område.

Radhuset erbjuder rymlig hall som leder dig till ett ljust och luftigt vardagsrum med gott om ljusinsläpp genom de generösa fönstren. Ett funktionellt vinkelkök med stor matplats är perfekt för familjemiddagar. Uteplatser både på framsidan och baksidan ger dig möjlighet att njuta av solen från morgon till kväll. Huset rymmer totalt fem sovrum, varav två praktiskt placerade på entréplanet och tre på övre våningen. Master bedroom har dessutom en egen balkong där du kan njuta av ditt morgonkaffe. Ett stort allrum ger extra utrymme för familjens aktiviteter och kan enkelt omvandlas till ytterligare sovrum om så önskas. Dessutom finns två renoverade badrum för familjens bekvämlighet.

Uteplatsen på framsidan bjuder in till avkopplande stunder i eftermiddags- och kvällssolen, medan baksidans altan ger dig möjlighet att njuta av frukosten i solens första strålar. Den trevliga trädgården är perfekt för lek och rekreation, med gräsyta och fruktträd som ger trädgården extra charm. Du kommer att älska det trivsamma och omtyckta området med närhet till skogspromenader som ger glädje året runt, inklusive möjligheter till löprundor och skidåkning. Service som vårdcentral, restauranger, café och gym finns bara några kvarter bort vid Mimmi Ekholms plats. Närhet till förskolor och skolor gör vardagen smidig för hela familjen. Det här är verkligen ett hem som erbjuder både komfort och livskvalitet. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska radhus och skapa ditt drömboende för din familj.

Karta för Stabby allé 6D

https://www.hemnet.se/bostad/radhus-7rum-luthagen-uppsala-kommun-stabby-alle-6d-21336101

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75229

Lämna en kommentar