Stabby allé 5 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stabby allé 5

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 61,7 m²
  • Byggår: 1965

Välkommen upp till våning 3 och denna ljusa samt välplanerade 2:a med balkong i soligt läge. Här bor ni i en stabil förening, med låg belåning, löpande underhåll och en stor och fin innegård.

Lägenhetens 61,7 kvm fördelar sig på en välkomnande hall, ett stort och ljust vardagsrum med plats för både sittgrupp och matbord. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong som ligger i ett sydligt läge. Vidare har ni ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i skjutdörrsgarderober. Köket är rymligt och har gott om bänkyta samt förvaring. I köket finns det gott om plats för ett ett matbord. Köket är utrustat med diskmaskin, spis, fläkt, kyl/frys. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch.

Föreningen har en mysig och lummig innergård med lekplats, flera sittgrupper samt grillmöjligheter. För den som är intresserad av natur, så har ni Stabbyskogen alldeles i närheten! Här bor ni i populärt område med kort gångavstånd till Mimmi Ekholms plats där ni bland annat finner matvarubutik, apotek, café och gym. Det är även kort avstånd till Ekonomikum, nationer, busshållplats och allt annat som Uppsalas stadskärna har att erbjuda!

Välkommen hem!

Karta för Stabby allé 5

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-luthagen-stabby-uppsala-kommun-stabby-alle-5-21332980

Avstånd till vatten: 950

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75229

Lämna en kommentar