Stabby Allé 11 E – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.595.000 kr

Beskrivning av Lägenhet Stabby Alle 11 E

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 31 m²
  • Byggår: 2015

Välkommen till denna ljusa och stilrena 1:a belägen i slutet av en loftgång vilket möjliggör möblering med en mysig sittgrupp utan förbipasserande grannar. Bostaden är perfekt för dig som söker ett studentboende, den första egna lägenheten eller om du letar en modern övernattningslägenhet!

Bostaden är belägen på andra våningen och har en genomgående hög standard samt är utrustad med både diskmaskin samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostadens planlösning delar på ett naturligt sätt av köksdelen och allrummet som rymmer plats för både matbord, soffa och säng. Tack vare fönster i tre väderstreck har denna bostad också ett gott ljusinsläpp, vilket skapar en känsla av rymd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband (100 Mbit) och TV (grundutbud). Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett vindsförråd. Är du trött på att leta efter en plats att parkera cykeln? Inga problem – här har du en märkt plats som tillhör lägenheten!

Som boende i Stabby/Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. För studenten ligger Ekonomikum ca 5 minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger butiken Nelins nära tillhands.

Varmt välkommen att boka visning!

Karta för Stabby Allé 11 E

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-luthagen-stabby-uppsala-kommun-stabby-alle-11-e-19931354

Avstånd till vatten: 1100

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod:

Lämna en kommentar