S:t Persgatan 47B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 895 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Persgatan 47B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 55 m²
  • Byggår: 1943

I lugnare delen av Höganäs finner ni denna ljusa och tilltalande 2:a med balkong. Takhöjd om ca 2,7 meter ger ett luftigt intryck och trivsam atmosfär. Här finns alla möjligheter att skapa sitt eget boende.

Planlösning som nyttjar alla kvadratmetrar på bästa sätt. Trevlig hall med halvrum, vardagsrum med fiskbensparkett och utgång till härlig balkong mot innergården i söderläge, trevligt kök med matplats och rymligt sovrum. Inbyggda klädkammare som ger gott om förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum med duschhörna.

Välmående bostadsrättsförening med många av de större renoveringarna gjorda och god extern förvaring i två till bostaden hörande förråd. Skyddad, grönskande innergård med gemensamma möbelgrupper att nyttja, lättillgänglig tvättstuga med torkrum i källare, invändig cykelförvaring, barnvagnsutrymme och bilparkering

Här bor du i vackra kvarter i populära Höganäs med närhet till allt staden har att erbjuda och med bara några minutera promenad till Resecentrum där det även finns matbutik och annan service. På väg dit passerar du Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. I anslutning till det finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. Ica-affär, apotek, systembolag och restauranger. Trots bostadens centrala läge finns det vacker grönska i närheten med ett flertal parker i området. För dig som bilpendlar är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några minuter.

– Välkommen på visning!

Karta för S:t Persgatan 47B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-hoganas-uppsala-kommun-s-t-persgatan-47b-21350003

Avstånd till vatten: 1000

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar