S:t Persgatan 45B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 095 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Persgatan 45B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 36 m²
  • Byggår: 1938

Med ett attraktivt läge endast ett stenkast från centrum, centralstationen och populära grönområden ligger detta eleganta hem som passar utmärkt för er som vill bo i ett av Uppsalas mest ansedda kvarter med närhet till allt.

Här finner ni en funktionell planlösning om 36 kvm som fördelar sig på en inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring, ett stambytt (89) badrum utrustat med dusch, wc samt handfat med kommod. Rymligt sovrum som erbjuder bra förvaring samt naturligt fint ljus. Sovrummet har garderober där era kläder och dylikt kan förvaras.

Vidare finner ni ett luftigt vardagsrum med utgång till en härlig balkong samt ett stilrent kök med full maskinell utrustning.

Brf Olsgården är en stabil och välskött förening med en låg skuldsättning och ett flertal av de stora renoveringarna redan avklarade. Några att nämna, omläggning av tak, el samt rörstambyte, nya balkonger, fönster samt byte till säkerhetsdörr. Föreningen följer en tydlig underhållsplan. Till lägenheten hör ett förråd nere i källaren där ni finner även föreningens nyrenoverade tvättstuga där 2 maskiner och torktumlare är bokningsbara samt ytterligare 2 maskiner som används för drop-in-tvätt. I anslutning finns även ett torkrum.

Varmt välkommen hem!

Karta för S:t Persgatan 45B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-hoganas-uppsala-kommun-s-t-persgatan-45b-21329387

Avstånd till vatten: 900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75329

Lämna en kommentar