S:t Olofsgatan 66B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1.850.000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Olofsgatan 66B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 41,5 m²
  • Byggår: 1955

Välkommen till denna fint renoverade lägenhet med rymlig sovalkov och fransk balkong. Centralt läge i Höganäs med gångavstånd till såväl City som Resecentrum.

Planlösningen fördelar sig på smakfullt renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har gott om förvaring samt ordentlig matplats framför fönster. Vidare finns stamrenoverat badrum, rymligt vardagsrum med fransk balkong och med stor sovalkov med plats för dubbelsäng. Slutligen finns även mycket god förvaring via stor skjutdörrsgarderob i hallen samt via ett vinds- och källarförråd som tillhör lägenheten.

Föreningen Österled är en välskött förening med låg belåning och med många av de stora renoveringarna bakom sig.
Här finns två stora grönskande innergårdar mellan husen samt tvättstugor i varje huskropp. Läs mer på föreningens hemsida: www.brfosterled.wordpress.com

Läget i Höganäs ger dig närhet till allt staden har att erbjuda och ett bekvämt gångavstånd till Resecentrum. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt UKK. Runt hörnet finns Höganäsparken, en grön oas mitt i city som inbjuder till lek och rekreation. Varmt välkommen på visning!

Karta för S:t Olofsgatan 66B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-hoganas-uppsala-kommun-s-t-olofsgatan-66b-21272176

Avstånd till vatten: 900

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75330

Lämna en kommentar