S:t Olofsgatan 58B – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 1 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Olofsgatan 58B

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 18,2 m²
  • Byggår:

Med ett fantastiskt läge, intill Höganäshöjden och utan störande biltrafik, ligger denna smakfulla 1:a med en ljus och välplanerad planlösning i en 30-talsfastighet. I hela lägenheten är originaldetaljerna bevarade och lägenheten erbjuder en funktionell och trevlig boyta. Stamrenoverat badrum, härligt rum med vackert originalgolv och fräscht kök med en?blandning av originalluckor och moderna tillval.?

?När du klliver in möts du av en hall med bra avhängningsmöjligheter samt badrum med dusch. Rum med loftsäng med plats för soffa under. Här ryms även skrivbord eller matbord. Nyrenoverad kokvrå med vita skåpsluckor och en arbetsbänk. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn/mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Till lägenheten hör även två stycken förråd. Här bor du med närhet till både city och grönskande områden. ?

?Höganäs är ett område mitt i centrala Uppsala. Här finns en härlig blandning av både bostäder, restauranger och butiker. Mysiga grönområden i området med närhet till lekplatser och koloniområde. Här bor du på gångavstånd till resecentrum och citykärnan. Du har även närhet till E4:an för dig som pendlar med bil. I affärsgallerian Kvarnen finns både ICA-butik, apotek, restauranger och systembolag. Friskis och Svettis ligger också på gångavstånd från bostaden. Här bor du i ett mysigt och centralt läge med närhet till allt!

Karta för S:t Olofsgatan 58B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1rum-hoganas-uppsala-kommun-s-t-olofsgatan-58b-21369687

Avstånd till vatten: 750

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75330

Lämna en kommentar