S:t Olofsgatan 52A – 1 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 100 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Olofsgatan 52A

  • Antal rum: 1
  • Storlek: 40 m²
  • Byggår: 1931

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett fast pris, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Bostaden visas löpande. Ta kontakt med mäklaren för att boka in visning!

Nu saluförs denna välplanerade ”minitvåa” i populära Höganäs! Här bor ni med närhet till både centralstationen och stadskärnan.

Lägenheten är belägen i ett fantastiskt 30-talshus ritat av stadsarkitekten Gunnar Leche som även ritat stadsteatern och Vaksalaskolan. Denna anrika förening är en av Uppsalas äldsta bostadsrättsföreningar och har flertalet av de större renoveringarna redan avklarade.

Detta boende har varsamt renoverats med moderna lösningar som harmoniserar väl med originalcharmen och präglas utav väldisponerade ytor, charmiga detaljer och smakfulla materialval.

Här välkomnas ni av en luftig och trevlig hall med bra plats för avhängning. Från hallen når ni det stilrent renoverade köket med gott om plats för matlagningskreativitét. Vardagsrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för möblemang efter önskemål. Här kan ni samlas för härliga tillställningar och även njuta av fredagsmyset i soffan. Vidare erbjuds ett trivsamt sovrum samt ett fräscht helkaklat badrum med golvvärme.

Ta chansen och flytta in på denna centrala adress med hela stadskärnan endast ett stenkast bort. Lägenheten är belägen i ett grönt och lugnt område med en stor och trivsam innergård som erbjuder möjlighet till aktiviteter för alla medlemmar. Det är även ett perfekt läge för dig som planerar att pendla, då centralstationen ligger nära till hands på ett bekvämt promenadavstånd. I närområdet finner ni Friskis & Svettis samt Kvarnengallerian som har allt från bussförbindelser och systembolag till Ica Supermarket Torgkassen och diverse övrig service. Höganäs är en omtyckt stadsdel omgiven av parker och torg som många drömmer om att få bosätta sig i!

Varmt välkomna på visning!

Karta för S:t Olofsgatan 52A

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-1,5rum-hoganas-uppsala-kommun-s-t-olofsgatan-52a-21320347

Avstånd till vatten: 550

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75330

Lämna en kommentar