S:t Olofsgatan 12 – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 495 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Olofsgatan 12

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 56 m²
  • Byggår: 1957

Fantastisk bostad i bästa läge med fräscha ytskikt! Välkommen till denna rymliga och mycket välplanerade tvårumslägenheten på S:t Olofsgatan.
Bostaden består av två mycket generösa rum där möjligheterna är många, ett charmigt och praktiskt kök samt ett stilrent nyrenoverat badrum med golvvärme. Förutom ett utmärkt läge är det utsikten genom och ljusinsläppen från de vida fönstren som gör denna lägenheten till något alldeles speciellt. Få är det förunnat att skåda en sådan formidabel och ogenerad utsikt över både den mäktiga Uppsala domkyrka samt den tidlösa Universitetsaulan. Dessutom finns en rymlig takterrass med härlig vy över staden som kan nyttjas av de boende i huset.

Fördelarna med detta fabulösa bostadsläget är många. Till en början är Öfre Slotts ett fantastiskt mysigt område, lite av Uppsalas ”Gamla stan” med sina vägar i brosten, pittoreska gränder, flertal café och restauranger längsmed gatorna, det rika nationslivet och så mycket mer.

I området finns även ett flertal parker, precis utanför dörren har du den förnäma Universitetsparken. Här finns även den Engelska parken med sina härliga grönområden ett stenkast bort. Ett par minuters promenad och man är nere vid Fyrisåns åkant och stationen/resecentrum når man på ca 8-10 minuters promenad. Ypperligt läge även för den studerande då man har kort promenadavstånd till flera stora Campus som tex Ekonomikum, Blåsenhus, Engelska parken(Humanistisk centrum) och Carolina rediviva.

Välkommen hem.

Karta för S:t Olofsgatan 12

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-ofre-slotts-uppsala-kommun-s-t-olofsgatan-12-21351188

Avstånd till vatten: 250

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75312

Lämna en kommentar