S:t Johannesgatan 3B – 2 – Uppsala kommun

Utgångspris: 2 675 000 kr

Beskrivning av Lägenhet S:t Johannesgatan 3B

  • Antal rum: 2
  • Storlek: 53,5 m²
  • Byggår: 1889

Sekelskifteslägenhet i främre luthagen som erbjuder många tidstypiska detaljer såsom tre meter takhöjd, dubbla spegeldörrar, takrosetter, stuckatur i tak och originalgolv i två rum m m. Bostaden är fördelad på en fin hall, vardagsrum som ger rymd från den generösa takhöjden och stora fönster, stort sovrum med bra förvaring i garderober, kök med god arbetsyta och förvaring i lådor och skåp, duschrum och WC.

Brf Ålinden är en välmående förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Välskött, lummig innergård i skyddat läge med sittgrupper och grillmöjligheter sommartid.

Främre Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden med flertalet grönområden och parker, blandad bebyggelse och vackra hus i klassisk stil. Området är uppskattat för dess lugn men med City och stadens puls inom ett bekvämt avstånd. Ekonomikum, Vasaparken och Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Vidare i kvarteren har du flera restauranger/caféer och matbutiker. Goda kommunikationer för dig som pendlar till Stockholm med bil så har du närhet till påfart för E4:an samt att du cyklar till Uppsalas centralstation på ca 10 minuter. Gillar du att motionera och promenera, eller åka längdskidor finns den uppskattade Stabbyskogen i närheten – Detta är några av fördelarna med lägenhetens läge i Främre Luthagen!

Karta för S:t Johannesgatan 3B

https://www.hemnet.se/bostad/lagenhet-2rum-uppsala-kommun-s-t-johannesgatan-3b-21344795

Avstånd till vatten: 50

  • Uppsala kommun
  • Uppsala län
  • Postkod: 75311

Lämna en kommentar